پدرم من رو تهدید به قتل کرده، چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #70168244

سلام
پدرم چند مرتبه در بحث و دعواهامون من رو به مرگ تهدید کرده، من یکبار صداش رو ضبط کردم،از اونجایی که چندین سال پیش چند باری اقدام به همچین کاراهایی نسبت به خانواده کرده و حتی مادرم ازش شکایت کرد اون زمان،اما حالا حاضر به شهادت نیست.
پدرم گاهی نمیتونه خشمش رو کنترل کنه و مادر و برادم جلوش رو میگیرن، این تهدید هاش من رو خیلی میترسونه و میدونم که توانایی انجام این کار و داره با تمام آگاهیی که نسبت به این اقدام داره،وقتی کنترلش رو از دست بده کسی قادر به کنترل کردنش نیست.
چطور میتونم پیگیری و شکایت کنم؟؟ من توانایی گرفتن وکیل رو ندارم و کسی حمایتم نمیکنه برای این اتفاق

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید شکایت کیفری تهدید بکنید در دادسرا و برای اثبات به شهادت شهود اشاره نمایید. ولی در هر صورت اینکه شرایط شما با شکایت بهتر شود یا خیر بهتر است با خانواده مشورت نمایید.