چطوری میتونم تو شورا خسارت تاخیر تادیه رو طلب بکنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۸۴ #70158152

سلام
یکی بهم طلب داشت شکایت کردم و اومد شورای حل اختلاف توافق کردیم و مقرر شد ماهی ۲ میلیون بده و مرتب چهار ماه به حسابم واریز کرد ولی بعدش ۳ ماه هیچی نداد رفتم جلبشو گرفتم با تاخیر تادیه اش انداختمش زندان و اومد اعسار داد اومد بیرون و واسم شاخ شد اینجوری میان بیرون و زندگیتو خراب میکنم و اینجور حرفها بعدش شاهد اورد و اعسارش تا مرحله تجدید نظر رد شدو قطعی چن مدت باز زندان بود و الان ابلاغیه واسم اومده با متن استماع گواهی گواهان مبنی بر تعدیل تقسیط محکوم به که میخواستم بدون اینبار اعسارش پذیرفته میشه
فقط اصل پول رو حساب میکنن
ممنون

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام برای تعدیل دادخواست داده که کاهش بده

سلام و ادب با توجه به اسناد و مدارکی داشته اند ایشان تقاضای تعدیل اقساط داشته اند

خسارت تاخیر تادیه تا زمان اجرای حکم قابل مطالبه خواهد بود

درود
دادخواست تعدیل اقساط داده پذیرش اعسار منوط به نظر قاضی است.

این بار اعسار نیست تعدیل هستش به این معنی که توان پرداخت اقساط رو نداره تقاضا داده اون رو متعادل کند

دادگاه شما را جهت استماع شهادت شهود احضار کرده و دراین مرحله درخواست تعدیل دادند باتوجه به زندانی بودنش و شهادت شهود امکان صدور حکم تعدیل ممکن می باشد

درود بر شما
به جهت کم کردن اقساط دادخواست تعدیل اقساط داده اند . پذیرش یا عدم پذیرش خواسته شان منوط به بررسی ادله ای است که ارائه میکنند و خسارت تاخیر تادیه تا زمان اجرای کامل حکم قابل مطالبه است .