آیا محکومیت به 10 ضربه شلاق و جزای نقدی مجرم را از شرکت در کنکور سراری دانشگاه محروم خواهد کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۶۵ #70115

سلام
با احترام
اینجانب را در خرداد ماه امسال به جرم حمل و نگهداری 11 گرم شیره تر دستگیر کردند.ویک در بازداشتگاه بودم فرداش با فیش حقوقی آزاد شدم.ودر آبان ماه غیابی حکم دادن به پرداخت 66 هزار تومان جزای نقدی و 10 ضربه شلاق .جریمه رو پرداخت کردیم وشلاق سرپایی در دادسرا پیش قاضی اجرای احکام اجرا شد تمام شد.با توجه به اینکه بنده امسال میخوام در کنکور سراسری شرکت کنم و نگران این هستم که برام بابت این پرونده از نظر احراز فساد اخلاقی منعی برای حقوق اجتماعی بنده باشه.خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید که آیا من میتونم بدون هیچ مشکلی در کنکور ثبت نام کنم وادامه تحصیل بدم؟خیلی نگرانم ذهنم رو مشغول کرده نمیتونم با خیال راحت درس بخونم.واین آزمون تنها امید بنده است.ممنون از لطف و عنایت شما.
با تشکر

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی خوشبختانه جای نگرانی نیست و شما به راحتی می توانید در کنکور سراسری دانشگاه شرکت کنید. همچنین در صورت لزوم می توانید با مراجعه به پلیس + 10 اقدام به گرفتن گواهی عدم سوء پیشینه نمایید.