آیا می توان از مامور کلانتری که اقدام به پرونده سازی کرده شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۱۱ #70085

با سلام و خداقوت،چند روز قبل با ماشین برای انجام کاری بیرون رفتم،توقف که کردم ماشین کلانتری بدون چراغ گردان کنارم ایستاد مامور آمد و ازم مدارک خواست،متاسفانه همراهم نبود و هول شدم و راه افتادم که مامور با بیسیمش دو بار محکم به شیشه کنارم کوبید و من رفتم و سر خیابان پشت نرافیک اومد ماشینم را گرفت برد وقتی من با مدارک رفتم کلانتری توی پروندم به دروغ کامل عنوان کرده بود که من بهش زدم با ماشین و بیسیمش هم زیر لاستیک رفته و شکسته،حالا میگه استعلام قیمت بیسیم گرفتن 610دلار پولشه که میگه باید بدی حالا من چکار کنم. من اینکارو نکردم نمیخام ازم پول زور بگیرن چطور بگم حرفهاش دروغه و خودش زده تو شیشه و بیسیمش احتمالا شکسته؟(ضمنا روز اول که کلانتری رفتم یک مامور متنی نوشت گفت گزارش هست و داد گفت باید امضا کنی وگرنه جور دیگه رفتار میکنیم)در صورت امکان مرا راهنمایی کنید.با آرزوی توفیق و موفقیت برای شما...

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی در صورتی که شهودی در آن محل حضور داشته اند می توانید از شهادت شهود استفاده کنید و در غیر این صورت باید حکم را اجرا نمایید. در صورت اثبات بی گناهی می توانید از مأمور کلانتری شکایت کنید.