آیا امکان مطالبه وجه بعد از 10سال در شورای های حل اختلاف وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۷۷ #70053

سلام .درسال 86 مبلغ دومیلیون تومان بنا به درخواست دوستم که در زندان بود به حساب پدرش واریز نمودم ودوستم اظهار نمود که وقتی از زندان به مرخصی آمدم پولی که به حساب پدرش ریختم را بمن پرداخت خواهد کرد -اما با مراجعات مکرر به دوستم ایشان زیر قولش زده واز پرداخت مبلغ واریزی من به حساب پدرش امتناع می نماید.البته واریزی مبلغ ذکر شده طی یکبرگ فیش بانکی میباشد که تنها سند موجود من است .1-آیا من میتوانم از پدر وپسر تواما طرح دعوا کنم .2 آیا موردی را که عرض کردم شامل مرور زمان میشودیا خیر (با توجه به اینکه حدود 10سال از موضوع میگذرد) لطفا من را راهنمایی بفرمایید.باتشکر اززحمات آن بزرگواران

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی مستحضر باشید تنها فیش بانکی برای مطالبه وجه کافی نمی باشد و شما باید اثبات کنید که پرداختی شما به عنوان قرض دادن به طرف مقابل بوده است.

موید باشید