در چه صورت قاضی پرونده دستور گرفتن پرینت پیامک های رابطه نامشروع را می دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۹۰۸ #69998

با سلام و احترام. این جانب دفعه سوم است که درخواست پاسخ سوال خود را دارم. ۱-آیا با دیدن چند پیامک غیر اخلاقی و عاشقانه در تلگرام گوشی همسر که از طرف یکی از همکاران بوده است و شوهر خانم آنها را رویت کرده است میتواند از دو طرف شکایت کرده و خواستار پرینت بقیه پیام ها شود و فقط با همین پیامک ها میتواند رابطه نامشروع را اثبات کند؟ ضمنا آقا مسئله را با حراست محل کار در میان گذاشته و شکایت کرده است که البته نتوانسته با این وسیله چیزی را ثابت کند.
۲- آیا قاضی صرفا با این ادعا حکم پرینت پیامک ها را صادر میکند؟ برخی از وکلا میگویند پرینت پیامک حتی با شک شوهر به همسر قابل گرفتن است و برخی میگویند به این راحتی ها نیست. عاجزانه تقاضا دازم بنده را از اید سردرگمی نجات دهید. پای آبروی دونفر در میان است.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که زوج شکایت کند و برای اثبات حرف خود به رابطه پیامکی استناد کند قاضی دستور پرینت پیامک ها را خواهد داد

موید باشید