چکار باید بکنم تا زوجه حاضر به تمکین شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۲ #69811071

با سلام
همسر بنده بعد از حکم قطعی تمکین در دادگاه تجدید نظر ملزم به تمکین در اجرای احکام شد اما برنگشت به زندگی مشترک و در تیرماه سال ۹۸ قاضی حکم ناشزه وی را صادر کرد ولی الان وکیل گرفته و درخواست بازگشت صوری برای من فرستاده، چون مطمئن هستم این خانوم قصد تمکین نداره و بخاطر اینکه بابت ۱۰ سکه پیش قسط حکم جلب من رو گرفته این درخواست رو داده که من مراجعت کنم و جلبم کنه.
الان من باید چکار کنم؟
آیا میتونم وکیلم رو بفرستم که این خانوم به منزل مشترک برگرده؟
اگر به کلانتری مراجعت کنم و این خانوم به خانه برنگرده و فقط بخواد منو اونجا جلب کنه چی؟
لطفا سریع راهنمایی فردا موعد دادگاهمه.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید وکیل بگیرید و حضورتان در کلانتری ممکن است باعث جلبتان شود . بهرحال بهتر است پیش قسط را پرداخت نمایید .

سلام باید منزل مشترک تهیه کنید تا همسر شما به خانه برگردد در غیر این صورت می تواند علیه شما شکایت ترک انفاق مطرح کند .