گفت گردن بگیر هرچی رد مال جزای دولتی باشه من میدم حتی تعهد نامه هم داده، شکایتم چجوری باید باشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۱۰ #69810497

سلام خسته نباشید من با دوستم یک دستگاه اجاره کرده بودیم با فروخته بودیم با هم خرج کرده بودیم اون جرم و ردن من انداخت گفت گردن بگیر هرچی رد مال جزای دولتی باشه من میدم حتی تعد نامه هم داده ولی الان نمیده عنوان شکایتم چجوری باید باشه ممنون میشم البته یبار شکارت کردم رد شد قاضی گفت چون کار خلاف کردین رد میکنم

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام الزام به انجام تعهدی که منشاء آن باطل است قابل درخواست در دادگاه نیست !