آیا امکان دارد چیز دیگری انجام شده باشد که روند اجرای حکم را به تاخیر بیاندازد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۰ #69775241

سلام پس از گذشت ۲۸ روز از ابلاغ رای قطعی دادگاه تجدید نظر که به موجب آن رای دادگاه بدوی و پرداخت دیه در مورد اعتراض ثالث توسط شرکت بیمه تایید شده است ولی پرونده یا رای قطعی به دادگاه بدوی و برای اجرای حکم ارسال نشده و اطلاعاتی در سایت ثنا ثبت نشده ایا امکان دارد چیز دیگری انجام شده باشد که روند اجرای حکم را به تاخیر بیاندازد؟ ایا شرکت بیمه می تواند اعتراض دیگری به رای دادگاه تجدید نظر نیز کرده باشد؟ایا میشود شکایتی علیه شرکت بیمه کرد که این همه وقت تلفی دوساله و سنگ اندازی برای پرداخت دیه انجام داده؟

مشاوره حقوقی بیمه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اعتراض بیمه میتواند موارد مختلفی از جمله میزان تقصیر و یا صحنه سازی تصادف و ...! را بیان نماید که در صورت پذیرفته شدن در دادگاه امکان رد دعوای شما به طرفیت بیمه واقع شود ولی در صورت محکومیت بیمه و قطعی شدن رای می بایست بیمه پرداخت کننده ظرف بیست روز نسبت به پرداخت آن اقدام نماید !