رابطه زوجه رو چطور میتونم ثابت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۰ #69742955

سلام
حدود یک ماه بود به مکالمات همسرم مشکوک بودم دیروز ریز مکالمات خط ایشان رو گرفتم و متوجه شدم مدت ۱۵ روز است با اقایی که از طریق واتساب و تلگرام به عکسش دسترسی پیدا کردم رابطه دارد و بیش از ۲۰۰ پیامک و تماس داشته اند بعد از اینکه فهمیدن که من متوجه شدم به خانه مادرشان نقل مکان کردن و تهدید به اجرا گذاشتن مهریه کردن. اینکه این رابطه رو چطور میتونم ثابت کنم یا نه رو لطفا بهم راهنمایی کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید از طریق دادسرا اقدام به شکایت رابطه نامشروع بر علیه همسر خویش و فرد نمایید و با اخذ دستور از دادگاه جهت پرینت مکالمات و پیامک ها و یا تلگرام و اینستا اقدام نمایید

سلام امکان طرح دعوا به استناد مدارک موجود از جمله پرینت مکالمات و پیامها را دارا می باشید

سلام
همسرتان هر تخلفی و یا جرمی انجام داده باشند ارتباطی به مهریه ایشان ندارد و در هر زمان می‌تواند آن را مطالبه کنند
و اثبات این رابطه به روابط خانوادگی شما لطمه شدیدی وارد خواهد کرد بهتر است این موضوع را خودتان دو نفر به نحوی حل و فصل نماید
دادگاه هم اگر شکایت کنید و ثابت شود کار خاصی برای تان انجام نمی دهد در نهایت ممکن است به مجازات شلاق محکوم شوند که این هم هیچ مشکلی از شما حل نمی کند و مسقط حقوق مالی ایشان نیست

درودبرشما
اثبات این رابطه اطریق مراجعه به دادسرا امکان پذیرخواهدبود.