واگذار کردن قسمتی از ملک که بنام شریک بوده به چه شکل قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۵۲ #69721

با سلام
پدر من فوت کردن و 40 درصد از سهام یک تکثیر میگو داشتند.بعدا شریک ایشان بدون ااطلاع ورثه کارگاه شرکت تکثیر را در اختیار فرد دیگری جهت تولید لارو میگو دادند .بعد از 4 سال ورثه اطلاع پیدا کردند.حال با توچه به گذشته 4 سال میخواستم بدونم چگونه و به عنوان میشود از فردی که کارگاه را در اختیار دارد شکایت کرد و چگونه محاسبه خسارت این 4 سال طلب کرد.ضمنا هنوز 40 درصد سهام شرکت بنام پدر مرحومم میباشد.لطفا کامل راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شریک به جز سهم خود حق شما را هم منتقل کرده باشد و یا در طی این سال ها سهمی از شما را پایمال کرده باشد می توانید از شخص مورد نظر شکایت کنید

موید باشید