آیا بدون حضور مالک سیم کارت می توان شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۲۲۴ #69705

با سلام
مدتی است شخصی با ارسال پیامک هاب تهدید و توهین آمیز باعث سلب آرامش من شده است٬ سند سیم کارت من بنام خواهرم میباشد ولی بیش از هفت سال در اختیار من است٬ طبق قانون فقط صاحب سند تلفن می‌تواند در خواست شکایت کیفری کند! لطفا راهنمایی کنید چه امکانی برای درخواست شکواییه از جانب من وجود دارد بدون آنکه خواهرم وارد ماجرا شود؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب محترم عنایت داشته باشید شما می توانید در دادسرای محل وقوع جرم شکایت کنید و همچنین به دفتر خانه برای انتقال سند سیم کارت به خود مراجعه و سند را به نام خود بزنید .

موید و پیروز باشید