برای رفع ممنوع الخدمات بودن شناسنامه چه باید بکنیم، لطفا ما را راهنمایی بفرمایید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۷۶۱ #69691967

با سلام و خسته نباشید
من پدرم حدود ۷۰ سال پیش از افغانستان اومده و ساکن ایران شده، اینجا ۴ تا زن‌ گرفته، همه زنهایی که پدرم گرفته ایرانی بوده، پدرم اینجا شناسنامه یکی شخص ایرانی که مرده بوده رو واسه خودش میخره و درست میکنه، ما که بدنیا میاییم پدرم واسه ما شناسنامه میگیره، ما ۱۵ تا داداش و ۸ تا خواهریم، بماند که چند تا داداشمون فوت شده، من و داداشام همه خدمت سربازی رفتیم، الان شناسنامه پدرم لو رفته و باطل شده، خودشم بخاطر اینکه شناسنامه شخص فوت شده رو واسه خودش درست کرده بود با وجودی که پیر بود چند وقتی زندان بود، الان حدود ۵ ساله شناسنامه پدرم باطل و ما فرزندان ممنوع الخدمات شدیم و ثبت احوال تمام مدارک شناسایی همه ما رو ازمون گرفته، چند ساله درگیر همین موضوع هستیم که حداقل شناسنامه ما فرزندان که متولد ایران هستیم و خدمت سربازی کردیم، درست بشه.

خواهشا راهنماییمون کنید که باید چیکار کنیم؟
آخرش این شناسنامه های فرزندان درست میشه یا مثل پدرمون باطل میشه؟
ممنون میشم راهنماییمون بکنید.

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از یک متخصص راهنمای بگیرید

در هر صورت شناسنامه های قبلی ابطال شده و نمی توان بازگرداندشان
اما مطابق قانون امکان گرفتن شناسنامه های مجدد طبق قانون برای تمام فرزندان وجود دارد بهتر است هرچه زودتر برای گرفتن شناسنامه مراحل قانونی آن را شروع کنید هرچند بسیار سخت است اما ممکن است

بایستی برای دریافت شناسنامه به دادگاه درخواست بدهید و شناسنامه های قبلی شما باطل شده است .