اگر فردا در شورا حاضر نشه ایا حکم صادر میشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۷ #69669905

با سلام
شخصی از خانوم بنده به خاطر توهین فحاشی و تهدید در اینستاگرام شکایت کرده اسکرین شات و و یس از خانوم من دارد شکایت به شورای حل اختلاف ارجاع پیدا کرده ۵۰ روز پیش مسیجی به موبایل خانمم اومد که که در شورای حل اختلاف محلاتی شکایت ثبت شد امروز که به همراه خانمم به شورا مراجعه کردیم گفتند فردا ساعت ۹ صبح بیاید شورا بدون هیچ ابلاغی احضاریه و پیامکی میخواستم ببینم این روال طبیعی است و اگر فردا در شورا حاضر نشه ایا حکم صادر میشه؟شاکی در این شعبه آشنا دارد لطفا کمکم کنید.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بصلاحته در شورا حضور یابید چون شورا میخواد آشتی بده

سلام
پرونده ی شما ابتدا برای صلحو سازش به ضورا رفته در صورت عدم حضورتان یکبار دیگر تجدید میشود . سپس در صورت عدم حضورتان به دادسرا ارجاع میشود . بنابراین بهتر است به شورا بروید

با سلام
پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارسال شده و اگر در جلسه ششورا حاضر نشوید پرونده برای رسیدگی به دادسرا ارجاع خواهد شد

موضوع پرونده برای صلح و سازش به شورا ارجاع شده است و در صورت عدم حضور پرونده به دادسرا ارجاع خواهد شد

درود
پرونده برای صلح و سازش به شورا ارسال شده

با سلام
پرونده جهت برقراری صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارسال شده ،اگر در جلسه حاضر نشوید احتمالا وقت جلسه تجدید می شود،نهایتا در صورت عدم حضور شما ویا عدم مصالحه پرونده جهت ادامه رسیدگی به دادسرا ارجاع میگردد

با درود
احتمالا،
جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده است.