در صورتی که ادرس دقیقی از متشاکی به دلیل تخریب اموال نداشته باشم شکایتم به نتیجه می رسد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۰ #69569765

برای شکایت تخریب اموال از یکی از همسایه ها که ملکش را فروخته و رفته و فقط شماره موبایل مادرشون داریم و البته در قولنامه ای که ملک را فروختن ادرس اقوامشون نوشته شده(خودشون به شهر دیگه ای مهاجرت کردن) میخواستم بدونم چه طور میتوانم شکایت کنم و شکایت به جایی میرسد یا خیر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
باید ادرس مشخصات دقیقی از ایشون داشته باشید در غیر اینصورت ادرس درج شده در قولنامه را معرفی کنید و درصورتی که درادرس قولنامه پیدا نشد میتونید نشر آگهی کنید .