بنده بعنوان کارشناس مامایی چه دفاعیاتی میتوانم به دادگاه ارائه دهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۷۳ #69524938

سلام دوستان عزیز
سوال از حضور دوستان حقوقی داشتم

در تاریخ ۹۸/۶/۷ سه نفر خانم جهت جاگذاری iud به مطب ام مراجعه کردند
و چون مبلغ iud که میخواستن ۷۵۰.۰۰۰ تومان بود ازشون با احتساب خدمات و ... مبلغ ۱۱۰۰.۰۰۰ تومان ازشون گرفتم.
فردای انروز تماس گرفته و جهت انصراف از خدمات و عودت مبلغ فوق به مطب تشریف اوردن.
بنده در تاریخ ۹۸/۶/۱۶ مبلغ را به حسابشون عودت دادم.
ولی متاسفانه در تاریخ ۹۸/۷/۱۸ شکایتی ( مبنی بر سقط ) از یکی از خانم هایی که مطب ام مراجعه کرده بودند دریافت کردم.
و الان متاسفانه پرونده در دادگاه است میخواستم راهنمایی کنید مدعی برای اثبات ادعای خود چه ادله ای باید تسلیم دادگاه کند. و بنده بعنوان کارشناس مامایی چه دفاعیاتی میتوانم به دادگاه ارائه دهم .

شایان ذکر است هیچ نسخه یا مهر یا دست نوشته ای نزد انها از بنده وجود ندارد.

و تنها مدرکشان همان مبلغ واریزی میباشد

ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی سقط جنین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رسید واریزی را ببرید ک عودت داده اید کافی است

اگر شما برای انها اقدامی نکردید رسید واریز و عودت را برای دفاع می توانید ببرید