آیا برای جلوگیری از طولانی شدن رای قطعی در پرونده تصادف منجر به فوت می توان لایحه داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۶۹ #69507

با سلام

7 ماه از مدت تصادف منجر به فوت گذشته - راننده مقابل مقصر شناخته شده
3 ماه از رای دادگاه گذشته - به دادگاه مراجعه میکنیم برای دریافت نامه بیمه (گرفتن دیه) میگن چون رای هنوز به مقصر نرسیده باید صبر کنید .. آخه چقدر ؟؟ هم دادگاه و هم مقصر تو یه شهر هستن ... بیشتر از 3 ماه ؟؟؟

میخواستم بدونم میشه لایحه ای داد مبنی بر اینکه مقصر حادثه نیست و یا آدرسش عوض شده و یا هر دلیلی ... دادگاه نامه بیمه ، خانواده فوتی را بده برای دریافت دیه

اگه هست میشه بفرمایید باید چیکار کنیم ... آخه خیلی طول کشیده و مقصر هم بیخیال اوضاع خانواده فوتی

ممنونم

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب محترم عنایت داشته باشید پاسخ سوال شما مثبت می باشد و می توان لایحه اعتراضی تقدیم شعبه مذکور کرد.

موید و پیروز باشید