نحوه اثبات تضمینی بودن سفته و عدم امکان وصول با پرداخت بدهی

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۸۷ #69455681

سلام، بنده ۱۵۰ میلیون سفته بابت بدهی شخصی برای تضمین دادم ولی در سفته فقط نوشتم در وجه فلانی بابت ضمانت و هیچ قرارداد و یا چیزی راجع به اینکه این سفته‌ها رو چرا دادم قید نکردیم. طرف بدهیش رو داده ولی این آقا باز سفته‌های من رو اجرا گذاشته. من چجوری ثابت کنم بابت ضمانت بوده و دیگه قابل وصول نیست چون بدهکار پولش رو داده؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باتوجه به اینکه شما سفته را بابت ضمانت داده اید و شخص بدهی خود را پرداخت کرده با استناد به رسید واریز و شهادت شهود دعوای خیانت در امانت مطرح بفرمایید
مستدام باشید

با سلام با استناد به درج عبارت بابت ضمانت روی سفته ها و همچنین گواهی پرداخت بدهی توسط بدهکار ، دفاع نمائید‌.

سلام
با طرح دعوی در خصوص عودت سفته ها باستناد پرداخت اصل بدهی. یا ارایه همین دفاع در برابر طرح دعوی ایشان.با وکیل مشورت کنید.

با سلام،در دادگاه حقوقی پرداخت اصل بدهی را با مدارک ثابت کنید شکایت کیفری خیانت در امانت هم بنمایید.

با سلام،شکایت خیانت در امانت مطرح کنید و به شاهد و رسید واریز وجه استناد کنید

سلام قید کلمه ضمانت بدین معنی است که دارنده زمانی محق دریافت وجه سفته است که موضوع ضمانت به انجام نرسیده باشد در مقام دفاع در جلسه میتوانید به پرداخت بدهی با مستندات و یا شهادت شهود استناد نمایید

با توجه به پرداخت اصل بدهی
میتونید شکایت خیانت در امانت مطرح کنید
و در دادگاه حقوقی هم که رفتید به پرداخت اصل بدهی با مدرک استناد کنید