آیا میشه وکالت رو باطل کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۴ #69384467

سلام و درود خدمت تمامی عزیزان عموی پدر من اومده وکالت ثبتی از پدربزرگم و عمه پدرم گرفته که دوتا عمه داره پدرم و یکیشون مرده خیلی سال پیش ولی فوت نامه براش صادر نکردن وکالت ایشون هم توش هست و یکی دیگه داره روی اون زندگی میکنه حالا جرم استفاده از شناسنامه متوفی یک طرف و اینکه این وکالت میتونه منجر به بردن زمین ها توسط این وکالت باشه رفتیم ثبت ‌رسیدیم گفتن حتی کنتور آب و برق پدر بزرگم هم بع اسم عموی پدرم هست ممنون میشم راهنمایی کنید و آیا میشه وکالت رو باطل کرد چه جوری ممنون

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت با فوت شخصی که وکالت داده باطل می شود

وکالت با فوت موکل باطل می شود.

با فوت وکالت دهنده وکالت خود به خود باطل میشه واز طریق وکالت نامه نمی توان کار حقوقی به جای متوفی انجام داد