ابلاغیه اشتباه آمده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۶ #69362375

سلام
یه ابلاغیه ای اومده برای پدرم به جرم کلاهبرداری اینترنتی به مبلغ ۵۷۰ هزار تومن ولی پدر من یه کارگر ساده هستش از اینترنت سر در نمیاره باید چیکار کنیم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع را حضوری پیگیری نمایید.

حضوری به شعبه مراجعه کنید.

با درود حضوری پیگیر ماجرا شوید

باسلام
ابلاغیه اشتباه ارسال نشده،احتمالا از حساب و کارت ایشان سوء استفاده شده است.به شعبه مربوطه جهت اعلام موضوع مراجعه نمایید.پیشنهاد میکنم برای پیگیری مساله از یکی از همکاران وکیل متخصص مشاوره بگیرید.عاقبت بخیر باشید.

با سلام
متاسفانه از حساب یا کارت بانکی پدرتان سوء استفاده شده ، لذا میتوانید از طریق پلیس فتای شهر خود اقدام به کسب اطلاع نمایید .

احتمالا از حساب و کارت بانکی سوء استفاده شده، می توانید عدم سوء نیت متهم را بیان نمایید و حتما با وکیل خبره در این زمینه مشورت نمایید