همسرم به من برچسب روانی بودن میزند،آیا میتوانم اعاده حیثیت نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۶۴۰ #69267653

همسر من به من تهمت زده که تو روانی هستی و اینو جایی کتبا نوشته و گذاشته و گفته خانواده ام عنوان کردن که مشکل روانی دارم و باید تحت درمان باشم.
در این خصوص میتوانم اعاده حیثیت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید بدلیل افترا و تهمت از ایشان شکایت نمایید .

سلام با عنوان توهین می توانید شکایت کنید .

در قالب شکایت کیفری توهین میتوانید شکایت کنید، البته من به جای شما بودم شکایت نمیکردم..

اعاده حیثیت شامل شما نمیشود .‌

بله شما می توانیدبه اتهام تهمت از ایشان شکایت کنید

توهین به افراد از قبیل استعمال الفاظ رکیک و فحاشی جرم محسوب و قابلیت تعقیب کیفری را دارد.

باعرض ادب واحترام خدمتتان عرض کنم در صورت شکایت کیفری میتوانید اعاده حیثیت نمایید