محرز شده خانمی مواد را در ماشینم گذاشته و میتواند اقرار کند، چه اقدامی باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۰ #69228482

در حکم کیفری به جرم نگهداری ۴.۷ گرم شیشه در خودرو به ۸ سال حبس که یک سوم ان دو سال تعلیق محکوم شده ام پس از قطعیت برای خودم محرز شده خانمی مواد را در ماشینم گذاشته و میتواند اقرار کند چه اقدامی متصور است؟
در صورت بلی حکم شخص ثانی چه خواهد بود

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شماتبرئه شده و خانوم باتوجه ب سابقه ایشان همان اندازه محکوم میشود ک البته باتوجه ب اقرار میتواند درخواست تخفیف کند

دوست عزیز به جرم افترا ازایشان شکایت کنید وباتوجخ به اقرارنامه ثبتی تقاضای اعاده دادرسی وبرایت نمایید. البته حتما اجباری به شکایت علیه آن خانم نیست

به جرم افترا ی عملی از او شکایت کنید

اگر نامبرده خود اقرار نماید،. شما تبرعه و میتوانید تقاضای خسارت. اعاده حیثیت و غیره... نمایید، در صورت اقرار داوطلبانه تخفیفات شامل ایشان میشود

با سلام، از موجبات اعاده دادرسی استفاده نمائید و شما تبرئه شده و شخص ثالث به همان مجازات مقرر محکوم خواهند شد و نظر به جنسیت ایشان و همینطور شرایط و اوضاع‌واحوال دادگاه می‌تواند تخفیفات بیشتری برای ایشان در نظر بگیرد ...