پدرم به من زور میگوید، امکان شکایت دارم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۲۲ #69180773

سلام و عرض ادب
دختری ۲۲ ساله هستم که پدرم تمام کارا رو بمن زور میکنه و میگه واسه شوهر حق انتخاب نداری و با اونی که من میگم باید ازدواج کنی و در سن کم باید ازدواج کنی و مادرمم تاییدش میکنه حتی من رو هم میزنن و اصلا از خودم اختیاری ندارم حتی واسه انتخاب شغل حتی رشته مو ایشون انتخاب کردن میشه کمکم کنید دستشونم سنگینه

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به سن قانونی شما از حضانت پدر و مادر خارج هستید و بابت ضرب و شتم می توانید شکایت کنید.

با توجه به سن قانونا میتوانید مستقل زندگی کنید و درخصوص ازدواج نیز نمیتواند کسی شما را مجبور کند . درخصوص ضرب و جرح نیز میتوانید با نامه پزشکی قانونی یا شهادت شهود شکایت کنید

سلام
بله به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید

با سلام
۱.شما از سن حضانت خارج هستید و میتوانید مستقل زندگی کنید
۲.شما میتوانید به اتهام ضرب و جرح از آنها شکایت کنید

درود
بله. قانونا عنوانی که به پدر یا زوج به عنوان رئیس خانواده داده میشود نه از باب یک امتیاز است بله در پی این عنوان تکالیف و حدود و اختیاراتی دارد و مانند هر مدیر دیگری هرگاه از محدوده اختیارات خارج شود قابل پیگرد می باشد ،
در صورتی که مورد ضرب و جرح قرار گرفتید ، یا فشار معنوی زیادی بر شما حمل میشود میتوانید به عنوان سوء رفتار شکایت کنید ، در صورت بروز هر دعوایی با اورژانس اجتماعی به شماره ۱۲۳ تماس حاصل کنید .
وظیفه شما در کمک به امور خانه در حد متعارف هست و مازاد بر عرف وظیفه ای ندارید
نسبت به ازدواج نمیتوانند شما را مجبور کنند ، اگر قصد ازدواج با شخص خاصی دارید که پدر موافق نیست میتوانید با طی مراحل قانونی بدون اذن پدر هم ازدکاج کنید
کلا مسایل شما از مصادیق سوء رفتار هست و میتوانید شکایت کنید اما پیشنهاد میشود در خصوص مسایل خانوادگی قبل از هر عمل حقوقی که منتج به تیرگی روابط میشود ، به اتفاق مادر یا پدر یا هردو از خدمات مشاور روانشناس در حوزه خانواده مدد بگیرید
موفق باشید