برای اتهام به تجاوز به عنف کدام مرجع باید مراجعه کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۱۶ #69094

باسلام خواستم بپرسم یک ماه پیش از پلیس امنیت اخلاقی با بنده تماس گرفتن و گفتن شما شاکی دارید.از آنها پرسیدم شاکی یا موضوع شکایت چیست هیچ اطلاعی بهم ندادن و گفتن حضور پیدا کنم.بعد از مراجعه به انجا یک احضاریه بهم دادند و شاکی را هم شناختم شاکی مرا تجاوز به پسرش متهم کردن انهم با زور و اجبار . امنیت اخلاقی از من خواستن که در دسترس باشم تا اینکه سه هفته قبل تماس گرفتند و گفتن قاضی دستور داده از شما بازجویی شود.و از من و پسر شاکی و پدر شاکی اقرار گرفتن و دوباره گفتند در دسترس باش تا قاضی شما را احضار کند.هر چه از آنها میپرسم کدام شعبه و یا دادسراست که خود پیگیری کنم بهم اطلاع نمیدهند. حال سوالم این است چه جوری باید پیگیری کنم و ایا پلیس امنیت اخلاقی حق چنین کاری را دارد؟حس میکنم با پارتی این قضییه را دارن پیش میبرن.ممنون از لطف شما هرچه زودتر من را از این بلاتکلیفی در بیارید.

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب محترم عنایت داشته باشید برای اتهام مذکور باید در دادگاه کیفری یک شکایت خود را تقدیم مرجع محترم قضایی کنید.

موید و پیروز باشید