بنده بعنوان بازرس هم باید مشمول این بدهی مالیاتی باشم یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۷۴ #69038984

چند سال قبل هنگام تاسیس شرکت سهامی خاص توسط یکی از اقوام، بعنوان بازرس اصلی معرفی شدم اما چون بیشتر جنبه صوری داشت جلسه یا نشست یا سایر امور قانونی پیش نیامد
الان بعد از چندین سال مشخص شده که شرکت بدهی مالیاتی داره و هیات مدیره هم گیر هستند
میخواستم بدونم بنده بعنوان بازرس هم باید مشمول این بدهی مالیاتی باشم یا نه؟ (در آگهی روزنامه رسمی اسم من جز مدیران نیست و فقط جز بازرسین ثبت شده) باتشکر

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شما با توجه به سمت بازرس بودن مشمول مالیات نخواهید بود لاکن در صورت عدم گزارش تخلف احتمالی شرکت مسوول پرداخت خسارات و جبران ضرر وزیان وارده خواهید بود

هرهماده چند مستقیما مسئول پرداخت مالیات نیستید ولی به موجب مواد قانون تجارت از جمله ماده ۱۵۴ از لایحه اصلاحی قانون تجارت
بازرس یا بازرسان در مقابل شرکت و اشخاص ثالث نسبت به تخلفاتی که در انجام وظایف خود مرتکب می‌شوند طبق قواعد عمومی مربوط به مسئولیت مدنی، مسئول جبران خسارت وارده خواهند بود.