آیا طلاق میتوانم بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۹ #69020947

من درخواست طلاق دادم از طرف خودم که زوجه میباشم آیا طلاق میشه بگیرم با گذاشتن مهریه النفقه بهم تعلق میگیره تو ۶ ماه عقد بودم ولی زیاد خونشون نبودم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
درخواست طلاق از زن فقط در صورتی که در عسر و حرج واقع شده باشد امکان پذیر است
موفق باشید

سلام
درصورتی که اثبات کنیدادامه زندگی باعث مشقت شما گردیده وتحمل آن مشکل می باشدوعسروحرج شما براز دادگاه محرز گردد،دا دگاه زوج رااجبار به طلاق میکند وحق وحقوق مالی شمانیز رابایدپرداخت گردد

دوست عزیزطلاق دارای شرایطی است که شمافاقد آن می باشید مگر توافقی طلاق بگیرید

سلام
درخواست طلاق از زن فقط در صورتی که در عسر و حرج واقع شده باشد یا یکی از شرایط ۱۲ گانه مندرج در سند نکاح محقق شده باشد امکان پذیر است ولی شما چنانچه آمادگی تمکین از شوهرتان را داشته باشید مستحق نفقه هستید.

با سلام. نفقه تعلق میگیرد و پذیرش طلاق بستگی به دلایل شما و عسر و حرج شما و موارد دیگری دارد.