امکان معافیت موقت یا دائم از خدمت سربازی برای سرباز فراری

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴ #68878873

با سلام و عرض ادب، من اعزامی ۱۴۰۲/۱۱/۰۱ هستم و از ۱۵ فروردین دیگه نرفتم خدمت به علت واریکوسل. می‌خواستم بدونم راهی برای معافیت موقت یا دائم وجود داره؟ تک پسر هستم و پدرم هم نظامی بازنشسته هستش. از لحاظ روانی و روحی هم دچار مشکل شدم و ادامه خدمت برام ممکن نیست ولی متاسفانه حرف یک سرباز برای دکترهای نظامی قابل قبول نیست. خواهشمندم اگر چاره‌ای هست در این باره لطف دریغ نکنید.
سپاس فراوان.

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت تایید نهایی شورای عالی پزشکی نظام وظیفه جهت انجام عمل جراحی معافیت موقت ابتدا صورت گرفته در صورت عود به درجه سه معافیت دائم به شما تعلق می گیرد. شورای عالی در خصوص بیماری جسمانی سخت گیری نخواهند داشت مطابق مقررات داخلی تصمیم گیری می کنند

سلام، در صورتی که نیاز به عمل جراحی دارید با تایید کمسیون پزشکی مشمول معافیت موقت خواهید شد.

با سلام
در صورتی که نیاز به عمل جراحی واریکوسل وجود دارد می توانید مستند به بند ۳۰ بخش یازدهم آیین نامه معاینه و معافیت پزشکی مشمولان خدمت وظیفه عمومی، با تایید کمیسیون پزشکی نظام وظیفه، جهت انجام عمل، معافیت موقت شش ماهه اخذ کنید و در صورتی که بعد از عمل عود نماید و درجه سه و بالاتر باشد به تشخیص همان کمیسیون از خدمت دوره ضرورت به صورت دائم معاف خواهید شد.