کابینت کار ناشی از اعتبار شخص دیگری سواستفاده کرده و از بنده شکایت هم کرده است، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۱ #68877655

سلام، کابینت کاری از اعتبار کارگاه دیگری استفاده کرده و ادرس کارگاه و فاکتور ایشان را داده و در ضمن طرف مقابل از ایشان شاکی شده و اقرار یه گرفته است و ایشان کار بلد نیست و منزل بنده را کارگاه قرار داده و برشکاری میکرد و اندازه های اشتباه و مطابق میل خودش درمیاورد، بنده اعتراض کردم و از ادامه کار ایشان مانع شدم یا پولم را بدهد و یا متخصص بیاورد، ایشان ابزارشان را خواستن و بنده گفتم با مرجع قضایی تحویلشان میدم، اکنون ایشون بر علیه من شکایت خیانت در امانت داده اند و چهار بار کلانتری تماس گرفته برای سازش بهانه آورده و نیامده، ممنون میشم راهنمایی کنید. در ضمن بنده نیز بر علیه ایشان کلاهبرداری شکایت کرده ام

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
پرسش شما مبهم است لیکن چنانچه موضوع در حد همین پرسش میباشد هیچکدام مرتکب جرم نشده اید و افعال شما فاقد وصف جزایی میباشد در صورتی که بواسطه اقدامات هر یک ضرری متوجه تان شده میبایست دادخواست حقوقی تقدیم نمایید