سرقت‌ از منزل‌ با سلاح‌ سرد چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۰ #68848110

دو نفر صبح‌ ساعت‌ ۸ وارد خانه‌ میشن‌ و داخل‌ خونه‌ فقط‌ یک‌ زن‌ و پسرش‌ که‌ ۳ سال‌ عمرش‌ هست‌ و یکی‌ از دو نفر چاقو رو
روی‌ گلوی‌ بچه‌ میزاره‌ و زنه‌ مجبور میشه‌ طاهاش‌ و هرچه‌ که‌ داره‌ بده‌‌ الان‌ و بعد یک‌ هفته‌ دستگیر‌ میشن‌‌ قانون‌ چه‌ مجازتی‌
برای‌ این‌ دو نفر‌ گذاشته‌ با تشکر‌ از بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سرقت مقرون به آزار و یا با سلاح و تهدید به ۷۴ ضربه شلاق و سه ماه تا ده سال حبس تعزیزی

سرقت مقرون به آزار است که در ماده ۶۵۲ قانون مجازات تعریف شده است. در این ماده ذکر شده هرگاه سرقت مقرون به آزار باشد یا سارق مسلح باشد به حبس از سه ماه تا ده سال و شلاق تا ۷۴ ضربه محکوم می‌شود. درصورتی که جرمی نیز اتفاق افتاده باشد علاوه بر مجازات جرح، سارق به حداکثر مجازات تعیین شده در این ماده محکوم خواهد شد.

با سلام
تعیین مجازات بر عهده قاضی میباشد
اتهامات ایشان
ورود به عنف-سرقت مسلحانه با سلاح سرد-تهدید-ضرب و جرح-تشویش اذهان