برای طلاق توافقی اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۶ #68817620

سلام خسته نباشید
من اردیبهشت ۹۹ عقد کردم و بدلایل مشکلات اخلاقی و خساست همسر میخوام جدا بشم. از طریق دفترخونه ای که عقد و ثبت کردیم مهرم و گذاشتم اجرا که الکترونیکی بره اداره پنجم مهریه.
بعد از۴۰ روز تازه نامه رفت سرکارش ولی ۱/۳حقوقش هنوز نرفته به کارتم قصدم گرفتن مهر نیس فقط خواستم با اینکار خودش بیاد جلو برا طلاق توافقی و زودتر تموم بشه، که واکنشی نشون نداد.
با توجه به اینکه خونه و ماشین نداره و تنها پس اندازش ۵۰ تومن وام ازدواجه، بنظرتون خودم پیش قدم بشم و بهش طلاق توافقی رو پیشنهاد بدم؟
سرویس طلا و حلقه مال من میمونه؟ چیکار کنم نگیره؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طلاجات قابل استرداد می باشد. طلاق توافقی نیاز به توافق طرفین دارد. بهتر است ابتدا با متخصص و مشاور خانواده مشکلات خود را در میان بگذارید

باسلام
در صورتی که موافق باشند میتوانید توافقی جدا شوید در خصوص هدایا نیز میتواند آنها را مسترد نماید مگر توافق کنید به جای مهریه .

شما می توانید پیشنهادطلاق توافقی دهیدویا می توانیددادخواست صلح وسازش تقدیم نمایید

درود
طلاق توافقی توافق دو طرف را نیاز دارد. هدایا را توافق کنید جای مهریه بردارید چون می توانند مسترد کنند

با توجه به اینکه قانونا حق طلاق با مرد است و اگر شما به هر دلیل محکمه پسندی قصد جدایی دارید و اینکه طلاق توافقی را به همسرتان پیشنهاد دهید با خودتان است ولی متوجه باشید که پذیرش ان در دادگاه و صدور گواهی عدم امکان سازش تنها در صورتی است که توافق در این خصوص صورت گیرد یا طلاق به در خواست خود همسرتان باشد و طلا و وسایلی که اختصاص به شما دارد اگر به عنوان هدیه و کادو باشد مختص شماست در غیر این صورت همسرتان میتواند ان را به نفع خویش در دادگاه به اثبات برساند