تهدید به مرگ شدن توسط اعضای خانواده در صورت بیرون رفتن و تحصیل و کارکردن، اگر شکایت کنم نتیجه خواهد داد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۶۵ #68805084

باسلام
پارسال پدرم رو از دست دادم و ۲۱ سال سن دارم،از طرف اعضای خانواده تهدید ب مرگ با چاقو شدم که عمو و برادرم سابقه اینکار را دارند!برای ادامه تحصیل تو دانشگاه تهران و کار کردنم اگر به دادگاه شکایت کنم،
آیا قانون از من طرفداری میکند؟
و امنیت جانی من بر طرف میشود؟

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

مطابق رای وحدت رویه شماره ۳۰ به تاریخ ۱۳۶۴/۱۰/۳هیات عمومی دیوان عالی کشور، اشخاص (چه پسر، چه دختر) پس از رسیدن به سن رشد (۱۸ سال قانونی) کاملا اختیار تمام امور زندگی خود را بر عهده دارند و مستقل به حساب می آیند.
یعنی در صورتی که تمکن مالی داشته باشید می توانید حتی منزل جدا تهیه کرده و جدا از خانواده زندگی نمایند.

همچنین طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی در مورد تهدید:
«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»
لذا هیچ کس با هر نسبتی نمی تواند دیگری را تهدید نماید.

به یاد داشته باشید که در تمام مراحل زندگی با اعتماد به نفس و محکم قدم بردارید.

با آرزوی موفقیت و سربلندی برای شما

درصورت تهدید شدن قانون ازشما حمایت میکند و کسی نمیتواند بدون مانع شرعی و قانونی شما را ازتحصیل منع نماید

سلام
شما می توانید در خصوص تهدیدهای صورت گرفته با ارائه ادله معتبر اقامه شکایت نمایید