اگه باز بگه نخوردم و رو ادعاش بمونه ممکنه باز ۲۵ تومن وثیقه رو نگه دارن و طولانی بشه قضیه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۹ #68800177

سلام وقت بخیر من همسرم ۷ ماه پیش بخاطر اینکه مشروب خورده بود پشت موتور دستگیر شد قاضی براش ۲۵ تومن وثیقه برید، هر چی دادیار اول ازش پرسیده گفته نخوردم الکل به دندونم زدم ولی تست الکل تو پرونده ش موجوده، ۱۰ روز دیگه دادگاهشه میخواستم ببینم اگه باز بگه نخوردم و رو ادعاش بمونه ممکنه باز ۲۵ تومن وثیقه رو نگه دارن و طولانی بشه قضیه؟بهتره بگه خورده یا نخورده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی شرب خمر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بهتر است نسبت به موضع خود باقی بمانند تا صدور حکم قطعی وثیقه باقی می ماند !

با سلام
فعل حال که ایشان انکار نموده اند و میتوانند باز این عمل را تکرار نموده و انکار نمایند و صرفا مصرف دارویی بخاطر درد دندان را بیان نمایند
تا اتمام دادرسی و اتخاذ تصمیم از سوی دادگاه ، وثیقه همچنان باقی خواهد ماند

وثیقه اخذ شده تا پایان دادرسی باقی است
بهتر است با توجه به تست مثیت الکل همان ادعای دارو مصرف کردن را داشته باشند و ابراز پشیمانی و به هیچ وجه نزد قاضی اقرار نکنند تا با ورود شبهه کار آسان تر شود