چه طور می توانم برای برگرداندن همسرم به منزل اقدام کنم و صدای ضبط شده چه قدر محکمه پسند می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۸ #68736787

با سلام من به همراه عمویم جهت صحبت با خانواده همسرم به منزل پدر ایشان رفتیم که پدر و برادر ایشان متاسفانه نسبت به خانواده بنده توهین و جسارت کردن و حتی اجازه دفاع از خود را به بنده ندادن و حتی نذاشتن با همسرم صحبت کنم و مدعی هستند بعد از 60 روز آمدی همسرت را ببری برادر زوجه در تاریخ 10 اسفند 97 بعد تماس زوجه بعد از هتک حرمت به بنده که در حمام بودم و توهین به خواهرم زوجه را بعد از فحاشی در جلوی درب منزل بردن که علی رقم تمام التماس های خواهرم ایشان برنگشت و در روز بعد هم پدرم چندین بار با زوجه تماس گرفتن جهت علت ترک ولی نه خود و نه پدرشان پاسخگو نبودن و حتی تمام شماره های من را بلاک کردن و پاسخگو هیچ کدام از تماس های خانواده ام نبودن وقتی مراجعه کردم درب منزلشان همان طور که دربالا ذکر کردم ما رو بعد از توهین از خانه بیرون کردن و گفتن باید بنویسد و حق طلاق را به پدر زوجه دهد تا بعد تصمیم گرفته شود زوجه برگردد یا نه آیا این حرکت اینها قانونی است ؟ آیا من میتوانم به همراه یک مامور کلانتری تقاضای خروج همسرم از خانه پدرش کنم ؟ در مورد توهین ها و جسارت ها که ضبط هم شده چطور؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
دراین شرایط که زن ازمنزل خارج شده و تمکین نمیکنه مرد میتواند دادخواست الزام به تمکین دهد و ازطریق مراجع قضایی پیگیری کند.و درمورد توهین هم با توجه به استشهادیه شهود و پیام ها که اماره می باشد و به علم قاضی برای تصمیم گیری کمک میکند قابل پیگیری می باشد .