سفته های اخذ شده از زوجه توسط خانواده زوج امکان مطالبه دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۱۸ #68636578

چند برگ سفته به مبلغ حدود سیصد میلیون تومان توسط زوجه در بانک گرفته و امضا و انگشت زده شد و این سفته ها به خانواده زوج بابت تحویل مقداری طلا و جواهرات داده شد. زوجه یک برگ رسید تحویل دادند با این عنوان که چند فقره طلا و جواهر در تاریخ ____ تحویل اینجانب شد و امضا کردند. لازم بذکر است بدلیل اختلافات خانوادگی زوجه‌ از پرداخت این مبالغ و یا برگرداندن طلا و جواهرات خودداری میکنند. همچنین شکایتی از زوج و خانواده زوج بابت‌ اخد سند و سفته با عنف و اکراه نمودند که اثبات نشد و پرونده بسته شد و هیچ دلیلی بر عنف بودن اخذ سفته ها و سند مشخص نشد. با‌ توجه به موارد موصوف:
۱- امکان مطالبه سفته ها توسط خانواده زوج در دادگاه حقوقی هست؟
نام گیرنده سفته ها و تاریخ سفته ها سفید میباشد.
۲- راهکاری برای سهولت مطالبه سفته ها اعلام فرمایید و چند درصد بایستی قبل از وصول سفته پرداخت نمود؟
راهی وجود دارد که مبالغی بابت مطالبه سفته ها پرداخت نگردد؟
۳- سوال آخر این است که آیا ممکن است مطالبه سفته ها از لحاظ کیفری برای زوج و خانواده زوج مشکلی ایجاد کند؟
با تشکر

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به مفاد دست نوشته و اقرار ایشان مبنی بر تحویل گرفتن طلاها ، بهتر است اول اقدام به طرح دعوای خیانت در امانت نمایید و متعاقبا نسبت به وجه سفته ها اقدام کنید

بابت سفته می توانید اقدام کنید ولی باید محکومیت زوجه به مبلغ سفته ها راثابت کنید والا دادخواست شما رد میشود

مبالغ سفته قابل مطالبه است ، ده میلیون و پانصد هزار تومان هزینه دادرسی است. میتوانید برای پرداخت نکردن هزینه دادرسی ، دادخواست اعسار از هزینه را همراه با دادخواست مطالبه وجه سفته ها مطرح نمایید. از لحاظ کیفری هم مشکلی برای خانواده زوج ندارد چونکه شکایت زوجه مبنی بر اخذ سفته ها به عنف ، رد شده است