نقض رای قطعی تجدید نظر در صورتیکه مدارک وجود نداشته باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۰۴ #68579

سلام پس حدود ۲سال رای کیفری برای ۲نفر به جرم تصرف عدوانی و مشارکت در تخریب اموال و تجهیزات و غیره مبنی بر اینکه برای تصرف ۱سال حبس درجه ۶برای هر یک و برای مشارکت در تخریب ۳سال حبس درجه ۵برای هر یک گرفتم در دادگاه تجدید نظر برای تصرف رای براعت داده و برای تخریب به یکی براعت دادهو اون یکی محکوم کرده به پرداخت ۵/۶میلیون در حق دولت به عنوان جزای نقدی.خال در رای گفته طی ۲جلسه دادرسی در صورتی ک ما یک جلسه رفتیم.در رای گفته پرداخت خسارات انجام شده اما این کار انجام نشده و هیچ مدرکی دال بر پرداخت وجود ندارد.ضمنا وکیل متهمین قاضی باز نشسته تجدید نظر همان شهر و استان بوده که در رابطه با پرونده بسیار رفت و امد داشته.این رای ناعادلانه بود تقاضای نقض و راهنمایی جهت نقض ان و راههای موجود را دارم.کجا باید مراجعه کنم

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به این صورت نمیتوان نظریه دقیقی برای برائت بیان کرد و باید پرونده به صورت دقیق مطالعه شود لذا پیشنهاد میشود که به صورت حضوری با وکیل متخصص مشورت کنید.موید باشید