چطوری میتونیم حقمون رو از ارث بگیریم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۴ #68506499

با سلام و خسته نباشید...ببخشید سوالی که داشتم اینه که برادر شوهرم وقتی پدرشون زنده بود با فریب و کلک یک سوم خانه اش را در قالب یک قولنامه محضری از پدر شوهرم گرفتند طوری که در قولنامه به ایشون فروخته شده از طرف پدرشون و به نام خودشون زدند و بجز ایشون هم ۳ پسر و ۳ دختر دیگه دارن که برای بقیه فقط دو سوم خونه باقی مونده الان تکلیف بچه های دیگشون چیه؟ ممنون از شما

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنانچه در زمان حیات انتقال ملک به درستی صورت گرفته باشد و پدر شوهر شما در کمال سلامت عقل ملک را به نام یکی از فرزندان کرده پس نمی توان اعتراصی کرد مگر اینکه صحت مدارک انتقال ملک مورد تردید باشد که باید مدارک ملک در دادگاه بررسی شود

سلام
آنچه را که پدر شوهرتان در زمان حیات خود به ایشان واگذار نموده اند اگر واگذاری ایشان صحیح بوده باشد ایرادی ندارد و جزو اموال پدر شوهرتان محسوب نمی شود تا به ارث بقیه ورثه برسد اما راجع به باقی مانده اگر توافقی بر تقسیم ارث نشود هر یک از وراث می توانند با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود دادخواست تقسیم ترکه تقدیم نمایند و این دعوی باید به طرفیت همه ورثه اقامه شود

با سلام
طبق سند یا قرارداد موجود که اثبات کننده معامله بین پدرشوهر و برادر شوهر شماست اگر بتوانید دردادگاه ثابت نمایید که این قرارداد از طریق فریب و نیرنگ تنظیم شده است در این صورت میتوانید اقدام به مطالبه ان نمایید اما در غیر اینصورت فرزندان دیگر صرفا میتوانند از دو سوم سهم باقی مانده سهم خود را مطالبه نمایند.