آیا می توان نسبت به پنل های پیامکی که ایجاد مزاحمت می کنند شکایت نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۰۰ #68348

سلام و عرض خسته نباشید، شخصی از طریق پیامک که گویا پنل پیامک است به من پیامک هایی با این عنوان ارسال کرده : نام شما و نام خانوادگی شما و پدرت ناشنواست و...تو پیامک بعدی نوشته بدبخت خبر نداری وقتی نیستی...۱-آیا این پیامک ها محتوی مجرمانه دارد؟ ۲- باید از طریق چه مرجعی بررسی کنم؟ پلیس فتا ؟ ۳- بررسی موضوع چقدر زمان می برد؟ ۴- آیا صاحب پنل اس ام اس مجرم است ؟ ۵- چقدر زمان می برد تا برای او احضاریه ارسال شود؟ خواهش می کنم راهنمایی ام کنید.

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید تحت عنوان مزاحمت از طریق دادسرا طرح شکایت نمایید در صورت نیاز قاضی پرونده را برای استعلام شماره و یا پنل به پلیس فتا ارجاع خواهد داد و باتوجه به توضیحات فوق و عدم اطلاع از مشخصات متهم نمی توان زمان دقیقی برای ابلاغ به ایشان اعلام نمود.