آیا نصب آینه مخصوص جهت رانندگی یک چشمی نیاز به تایید مراجع قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۶۷۲ #68345

با سلام
در صورتی که در گواهینامه کد ۱۷ یعنی رانندگی با آینه مخصوص درج شده باشد آیا دستور العمل رسمی خاصی برای نصب وجود دارد و یا پس از نصب آینه جهت اطمینان از صحت نصب آینه نیاز به تایید مرجع قانونی می باشد؟در غیر اینصورت آیا پرداخت خسارت بیمه با مشکل مواجه نمی شود؟

مشاوره حقوقی ثبت شرکت سهامی خاص
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مطابق کد اعمال شده در گواهینامه عمل نمائید در غیر این صورت علاوه بر جریمه در خصوص پرداخت خسارت از طرف بیمه نیز با مشکل مواجه خواهید شد.