پرینت سیم کارت بدون حکم قضایی امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۳ #68340348

تورو خدا کمکم کنید سیم کارت همراه اول اعتباریم به اسم مامانمه ایا می‌تونه پرینت بگیره؟
چیکار کنم نتونه؟ میشه سیم کارتو بسوزنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مالک سیم کارت در هر حال میتواند از طریق اپراتور ها اقدام به اخذ پرینت نماید و معمولا شش ماه سابقه مکالمات و پیامک ها در آرشیو اپراتور نگهداری میشود . حتی اگر شما سیمکارت را از بین ببرید باز سوابق تا روز از بین رفتن سیمکارت تا مدت ۶ ماه باقی خواهد ماند.

با سلام و احترام
دریافت پرینت پیام ها با دستور مقام‌ قضایی صورت می گیرد.
سوزاندن خط فقط توسط مالک امکان پذیر است.

باسلام
مادر شما مالک سیمکارت هست و میتوانند پرینت خط رو خواسته و دریافت کند
شما سیمکارت را نمیتوانید بسوزانید که اگر این اتفاق هم بیوفتد مادرشما قادراست علاوه بر گرفتن سیمکارت میتوانند پرینت رو هم دریافت نمایند

دریافت متن پیامک ها فقط با دستور قضایی امکان پذیر است.

"با سلام"
بدون حضور مالک امکان دریافت ریز مکالمات وجود ندارد مگر در موارد تهدید علیه امنیت ملی و موارد مشابه

اخذ پرینت از سوی صاحب خط امکانپذیر بوده و درخواست سوزاندن سیم کارت نیز باید توسط ایشان صورت پذیرد . لیکن دریافت متن پیامکها تنها با استعلام قضایی میسر است .