قاضی چگونه میزان وجه الکفاله را تعیین می کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۱۸۹ #68000

ضمن عرض سلام ،میخواستم بدونم هنگامیکه قاضی پرونده مربوط به ضرب و جرح ،متهمی را به قید کفالت آزاد میکنه،چه میزان وجه الکفاله را از کفیل درخواست میکنه؟ و آیا این امکان هم وجود داره که به خاطر سهل انگاری ،قاضی پرونده مبلغ وجه الکفاله را کمتر از دیه در نظر گرفته باشه؟ دلیل سوالم اینه که متهم ،متواری شده!
لازم به ذکره که حکم قطعی صادر شده و برای متهم دیه،شلاق و جریمه در نظر گرفته شده. مرسی از پاسخگویی

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عنایت داشته باشید قاضی نمی تواند کمتر از ضرر وز یان وارده به بزه دیده میزان وجه الکفاله را تعیین کند و اگر این اقدام را انجام دهد مرتکب تخلف شده است و قابل مجازات است. شما می توانید به دفتر بازپرسی مراجعه و مبلغ دقیق وجه الکفاله را مطلع شوید .لذا امکان زد و بند وجود ندارد چرا که اگر مبلغ دیه را پرداخت نکند به دستور دادستان از کفیل ضبط می شود.

موید باشید