خیانت در امانت چک با دریافت رسید ازطرف مقابل قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۰۶۹ #67856

باسلام وخسته نباشید
بنده 3فقره چک به دوستم از بابت خرید لوازم ارایشی دادم وبعد از 2روز به دلیل بی کیفیت بودن اجناس را عودت دادم به بنده گفت چکها رو به شرکتی داده یا باید پولشو بدیم یا اینکه اجناسو.
از بابت چکها رسید دریافت کردم البته با خط خودش ودر رسید نوشته که این چکها با این شماره سریال نزد بنده امانت میباشد.
حال بعد از2سال پیگیری متداول چک بنده را برگشت زدن وبه شریکش داده حکم جلب بنده را غیابی گرفته است
من هم مجبور به پرداخت وجه چک شدم.
ایا میتونم بارسیدی که ازش دارم اقدام کنم یا نه ؟
ممنونم از راهنمای که میکنین

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما باید با استناد به استرداد اموال به ایشان و رسیدی که دریافت کرده اید برای استرداد چک ها که به صورت امانت نزد ایشان بوده است اقدام کنید.موید باشید