ادعا کرده که توهین و فحاشی و ناسزا گویی نموده ام، چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۲ #67852016

سلام
یه نفر ادعا کرده که من به اون توهین و فحاشی کردم و رفته کلانتری و شکایت کرده
میخواستم ببینم که میتونه راه به جایی ببره
و اگه میتونه جرمش چیه?

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان جهت اثبات این امر نیاز به ادله ی کافی دارند و به صرف یک ادعا امکان این امر وجود ندارد.
در صوت اثبات ،اگر کمتر از حد قذف باشد تا ۷۴ ضربه شلاق محومیت خواهید داشت.

سلام اولا باید دید چه مدارکی در اثبات ادعای خود دارد و اگر مدارک مستدلی ارائه شد، طبق ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی
«توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا ۵۰ هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود
موفق باشید