آیا با توجه به عدم تمکین از سوی ایشان با این بهانه، شکایت ایشان مورد قبول واقع میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۴۴ #67808387

با سلام
همسر اینجانب ( زوجه ) معتقد است محل زندگی فعلی ما که یک سوییت ۳۰ متری است مناسب برای زندگی نیست، لذا تمکین نکرده و دادخواست ترک انفاق علیه من داده است. این در حالیست که علی رغم کوچک بودن محل زندگی، امکان زندگی و وسایل کافی در منزل وجود دارد.
آیا با توجه به عدم تمکین از سوی ایشان با این بهانه، شکایت ایشان وارد است؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دوست عزیز کوچک بودن منزل دلیل بر عدم تمکین نمیشود اما محل زندگی و اثاثیه باید با توجه به شان زوجه و شرایط زندگی ایشان در خانه پدری باشد که قاضی بررسی میکند.

دادخواست تمکین مطرح کنید

با سلام - همسر شما صرفا" بدلیل گوچک بودن منزل نمیتواند با این بهانه عدم تمکین کند ودر غیر اینصورت با نظر قاضی پرونده که به کارشناسی ارجاع میشود شرایط وخصوصیات محل زندگی بگونه ای باشد که غیر قابل سکونت وادامه زندگی باشد .

با سلام
کوچک بودن منزل دلیل بر عدم تمکین زوجه نمی باشد.

کوچک بودن منزل مشترک دلیل موجهی برای عدم تمکین زوجه نمی باشد مگر اینکه با درخواست ایشان مبنی بر کارشناسی بنا به نظر کارشناس و تصمیم قاضی اثبات شود که ملک فوق شرایط مناسب برای زندگی ندارد.

با سلام
باید بررسی گردد که این خانه ۳۰ متری در شان او هست یا نیست و موجب اذیت می شود یا نه و در آن راحت است یا نه. ظاهرا خانه ۳۰ متری خیلی کوچک باشد.

با سلام
خیر در خصوص موضوع شما کوچک بودن منزل دلیل بر عدم تمکین زوجه نمی باشد.