آیا داشتن دست نوشته برای پس گرفتن پول قانونی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۷ #67777

سلام
من مقداری پول داشتم که آن را بابت رهن خانه به شوهرم دادم.
ایشان هم به من یک دست نوشته با امضا و اثر انگشت دادند و در آن قید کردند که من مبلغی را به ایشان قرض داده ام که آن را بابت رهن خانه داده اند و این پول + مابقی پول رهن خانه برای من می باشد و در صورت فوت ایشان این مبلغ به بنده داده شود.
قرارداد خانه به اسم شوهرم می باشد.
می خواستم بدانم این دست نوشته قانونی است یا آن را محضری کنم؟
اگر ما از هم طلاق بگیریم ارزشی دارد چون قید شده در صورت فوت این پول برای من است.
نیازی به گرفتن سفته از ایشان دارم یا دست نوشته کافی است؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دستنوشته یاد شده معتبر و قابل انکار نیست