آگر هدیه تلف شود باز هم می توان آن را استرداد نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۶ #67674

یا حق
سلام علیکم
وقت بخیر
منظور از این شرط در هبه چیست"در صورتی که در عین موهوبه تغییری حاصل شود قابل رجوع است"
منظور چه تغییری هستش ایا اگر طلا باشه و بفروشه زوجه میتونه باز مرد پس گیره ؟
اگر تلف بشه هبه باز قابل رجوع هست؟
اگر تغییر حاصل بشه ولی قیمتش تفاوت نکنه مثل اینکه طلا را عوض کنه و طلای دیگر یا جنس دیگر به همان قیمت بگیره باز قابل رجوع هستش؟
ممنون
یاعلی خدانهدار

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ماده ۸۰۳ قانون مدنی صراحتا به مواردی که شما اشاره نموده اید اشاره کرده است و در تمام مواردی که شما فرض سوال آن را مطرح نموده اید دیگر قابلیت رجوع واهب به عین موهوبه وجود ندارد

بانظرکارشناس محترم موافقم

خیر اگر به دلیل فروش و یا تلف موجود نباشد قابل رجوع نیست.