آیا بجز فرزندان متوفی و مادرشان که در قید حیات هست، مادر بنده هم بعنوان وارث باید درجریان گواهی انحصار وراثت باشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۷ #67642692

با سلام، پدر بنده سال ۹۰ فوت کردن و تا کنون هیچ اقدامی برای گرفتن گواهی انحصار وراثت نکردم
مادر بنده از قبل فوت پدرم درخواست طلاق داده بودند و در منزل پدریشان سکونت داشتند ولی درخواست طلاقشان به مرحله نهایی ختم نشد و مادر من بیوه شدند
درحال حاضر مادر بنده بیش از ۲ ساله که ازدواج کردند و بنده قصد درخواست انحصار وراثت دارم
آیا بجز فرزندان متوفی و مادرشان که در قید حیاط هست، مادر بنده هم بعنوان وارث باید درجریان گواهی انحصار وراثت باشد یا خیر؟؟ با توجه به اینکه ازدواج مجدد داشتن

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مادر شما جز وراث هستند و مهریه به صورت مجزا از ارث محسوب میشود

با درود یک هستم به مادر ارث می‌رسد

درود
مادر شما نیز ورثه پدر مرحومتان میباشد و نامش در گواهی حصر وراثت خواهد آمد . و علاوه بر امکان دریافت مهریه از ترکه ارث خواهند برد .

درود مادر شما نیز یکی از ورثه محسوب شده و یک هشتم ماترک پدرتان به مادر می رسد .

با توجه به وجود علقه زناشویی در زمان فوت پدر ، مادر شما نیز یکی از ورثه محسوب شده و یک هشتم ماترک پدرتان به مادر می رسد .

سلام
بله در آن زمان وارث محسوب شده و میبایست در لیست وراث قرار گیرند