پیگیری هتک حرمت یا حیثیت؛ در دادگاه رسیدگی میشود یا در شورای حل اختلاف؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۷ #67542814

با سلام و وقت بخیر، سؤالم رو در بالا توضیح دادم. باتشکر از شما اساتید محترم

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام احتمالا بدوا به شورای حل اختلاف جهت سازش ارجاع شود درصورت عدم سازش مستقیمادردادگاه کیفری رسیدگی میشود

موضوع در دادگاه کیفری رسیدگی خواهد شد

باسلام باتوجه به جنبه کیفری جرم در دادسرا پیگیری می شود.

بنا بر بخشنامه اخیر رئیس محترم قوه ابتدا جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع و در صورت عدم سازش به دادسرا ارجاع می شود.

با سلام
توهین و تهمت در هر جایی اتفاق بیفتد، دادسرای آنجا صلاحیت دارد و باید پرونده به آنجا فرستاده شود. همچنین باید تحقیقات در آنجا صورت­ بگیرد. ممکن است ابتدا شما به کلانتری خبر بدهید که در محل حضور پیدا می‌کند و صورتجلسه تنظیم می‌نماید و یا ممکن است به کلانتری مراجعه نموده و همانجا هم شکایت کنید. در مرحله بعد، کلانتری پرونده را به دادسرای صلاحیت‌دار ارسال می‌کند و سرپرست ارجاع هم پرونده را به شعبه مربوطه ارجاع می‌دهد. دادیار و یا بازپرس محترم به پرونده شما رسیدگی می‌کند و از شما درباره شکایت‌تان می‌­پرسد.
موفق باشید

سلام
در دادگاه ون مجازات ان دارای حبس است

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور ابتدا به شورای حل اختلاف ارجاع داده خواهد شد و در صورت عدم توافق و مصالحه به شعبات دادیاری و سپس در دادگاه های کیفری رسیدگی خواهد شد .