آیا با داشتن رای و اظهار نامه و شهادت شهود میتوانم از دادگاه اجازه ازدواج بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۹ #67507570

همسرم ۵ماه ترک منزل کرده عدم تمکین زدم و در دادگاه رای به سازش و بازگشت به زندگی مشترک دادند اما باز بر نگشت مجددا اظهار نامه فرستادم اما جواب نداده و حاضر به برگشت نمیباشد آیا با داشتن رای دادگاه مبنی بر سازش و باز گشت و۲ بار اظهار نامه و شهادت شهود میتوانم از دادگاه اجازه ازدواج بگیرم وآیا با این شرایط به همسرم نفقه تعلق میگیرد

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
صرفا در صورت اثبات عدم تمکین زوجه ، و محرز شدن نشوز زوجه برای دادگاه ، زوجه مستحق نفقه نخواهد بود و شما نیز میتوانید دادخواست ازدواج مجدد دهید

سلام
بعد از قطعیت عدم تمکین میتوانید دادخواست ازدواج مجدد را از دادگاه بخواهید و نفقه نیز ساقط میگردد !

سلام
با قطعی شدن رای میتوانید اجازه ازدواج را مطرح کنید و همچنین اگر ایشان ناشزه باشند از منظر قاضی نفقه تعلق نمیگیرد

سلام و درود
دوست گرامی چنانچه رای الزام به تمکین شما قطعی شده باید اجرای انرا درخواست‌نمایید و دادورز اجرا همسر شما را دعوت به منزل میکند چنانچه ایشان تمایل به باز گشت نداشته باشند صورتجلسه نوشته و به احرای احکام داده میشود و شما با استناد به حکم قطعی بر عدم تمکین ایشان میتوانید دادخواست تجویز ازدواج‌مجدد دهید و با قطعیت حکم و عدم باز گشت ایشان ناشزه شناخته شده و نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد