آیا قاضی علی رغم مستندات قبلی صرف شاهدان کذب حکم قبلی را نقض خواهد کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۶ #67502984

در صورتی که مردی زن و دخترش رو از خانه اخراج کند ( دختر ۳ ساله ) و در کلانتری و بازپرسی صریحا اقرار نماید که خودش اقرار کرده و در خواست الزام به تمکین وی هم به دلیل ضرب و شتم قبلیش تو دادگاه خانواده رد شده باشد و طی حکم غیابی به ۱۶ ماه حبس محکوم شده باشد و در خواست واخواهی دهد و تو لایحه منکر کلیه اقرار های قبلی در کلانتری و بازپرسی شود و اذعان کند که شاهد هم دارد که موقع رفتن خانم از منزل من در محل کار بودم و موقع رفتن همسرم مبلغی را از خانه برده و هر بار به هانه ملاقات فرزند پول دستی داده ام و شاهد هم برای پرداخت های خودم دارم

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
منتظر نتیجه ی اعتراض واخواهی باشید که احتمالا مجددا همان حکم تایید میشود، اگر زوج به بهانه ی ملاقات وجه بدهد هیچ ایرادی ندارد ولی اگر زوجه چنین وجهی را بپردازد میتواند دادخواست استرداد بدهد در صورت امکان اثبات از طریق شهود.