اگر درخواست طلاق عسر و حرج بدم؛ به نتیجه میرسم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۰ #67462064

سلام..من مادر یه فرزند سه ساله هستم و درخواست طلاق میخوام بدم چون همسرم سه سال هست که هیچ ارتباطی با من نداشته...مهریم عندالاستاعه هست و همسرم دو ماشین و دو خونه داره...اما شغلی نداره ...علت جداییم هم خیانتهای مکررش به من هست که البته مدرک خاصی ازش ندارم...ولی خودش قبول داره
خودشم طلاق میخواد اما میگه توافقی فقط درصورتیکه من همه ی حق و حقوقم رو ببخشم و بچه هم برای ایشون باشه
در غیر اینصورت باید با ایشون بسازم!
به نظرتون اگر وکیل بگیرم و درخواست طلاق عسر و حرج بدم..شانسی دارم؟
یا بهتره از همه چی بگذرم و توافقی طلاق بگیرم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زن فقط در صورتی میتواند درخواست طلاق نماید که یکی از شرایط ۱۲ گانه مندرج در سند ازدواج محقق شده باشد یا بتواند عسروحرج و مشقت خود در زندگی با شوهر را ثابت نماید و متاسفانه اثبات عسر و حرج در نظام قضایی ما با مشکل مواجه هست و معمولا دشوار های طولانی مدت خود را دارد بنابراین اگر شما بتوانید حتی‌المقدور با حفظ حقوق مالی خود یا بخشی از آن موضوع را با توافق حل و فصل نماید به نظر می‌رسد از رفت و آمدهای دادگستری و درگیری طولانی مدت رهایی یافته و روح و روان و فکر خود را آزاد نموده اید به هر حال تصمیم با خودتان است

با سلام
اختیار نمودن وکیل بستگی به تمایل خود و نیز وسع مالی شما دارد هر چند که وکیل متخصص در زمینه خانواده در روند کار کمک بسیاری برای شما خواهد کرد
برای دادخواست عسر و حرج ابتدا بایستی عسر و حرج شما برای دادگاه محرز گردد و نیز برای این امر بایستی مقداری یا تمام مهریه خود را به زوج ببخشید
حق حضانت طفل تا اتمام ۷ سالگی برای زوجه و بعد ان با زوج میباشد